onsdag 27 mars 2013

Borde packa...När hon ligger där, helt avdäckad, borde jag ju ta tillfället i akt och packa. För imorgon är det avresa, då bär det av till Skellefteå. Majken ska flyga för första gången och jag är supernervös. Verkligen jättenervös.
Inte för att något ska gå galet eller så, jag är mer orolig för att Majken ska skrika konstant under flygresorna och att de andra resenärerna ska störas.
Men jag tröstar mig själv med att det första flyget, till Arlanda, bara tar 50 minuter och flyget till Skellefteå sen bara tar 70 minuter. I 70 minuter kan väl norrlänningarna stå ut med lite barngråt? (Läs: Spädbarnsskrik som fullkomligt skär både ens hjärta och trumhinna mitt itu.)
Men det går bra. Det kommer att gå bra.

En annan sak som jag har kommit på nu är att jag inte har några kläder. Här hemma går jag ju omkring med bara bh, superlätt att amma då! Men nu ska jag bort och hur ska jag lösa det problemet? Den enda tröja jag har med knäppning fram är min nattskjorta... Funkar det att ha den på middagen hos farfar på lördag, tro?
Äsch. Jag får väl handla något i panik imorgon när vi kommer fram, precis som jag fick göra i september när jag skulle fira farfars 90årsdag och inte hade något som dolde bebismagen nog...
(På tal om det, tänk vad dum jag var! Att jag inte berättade om det tidigare, jag var liksom i vecka 15, tänk om jag hade berättat för släkten då så hade de kunnat glädjas med mig... Istället oroade jag mig i tystnad. Nej, nästa gång, då ska jag banne mig unna mig att vara glad under första halvan av graviditeten också. Sådetså!)

...Packningen, var det ja. Borde packa. Och städa lite. Så det är fint här när vi kommer hem på måndag. Det är alltid trevligare att komma hem då. Och så får vi inte glömma att ta ut soporna innan vi åker, som vi brukar göra...
Imorgon går spårvagnen till flygbussen kl 06:40. Halleluja!

Och om jag inte hinner skriva innan... Glad påsk på er!

2 kommentarer:

  1. Ville bara önska er Välkommen hem!Jag har verkligen haft en GLAD påsk, som du önskade oss ! Njuter fortfarande av minnet av att få mysa med eran underbara guldklimp, tänk det var ju för bara några timmar sen!:)Så kul att få träffa er, vi hörs! Solvarma kramar! <3<3<3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, och vi ses ju snart igen! Längtar redan! <3

      Radera