söndag 8 december 2013

Ett julkort, ett julbad och lite julgodis.

Förra inlägget blev väldigt o-juligt. Så nu får jag kompensera upp misären!
I morse när jag kikade ut genom fönstret (läs: när jag barfota skyndade mig till toaletten för att göra morgontoaletten innan jag fick krypa ner i sängen igen för att amma) fick jag årets första gnuggasigiögonendethärkanintevarasant-ögonblick. DET HADE SNÖAT. Snön låg vit, hela gräsmattan var täckt av nypudrig snö. Tjoho, vilken dag! (Jag sov bort halva dagen ändå. Brukar bli så när Niklas är ledig. Men jag var i alla fall glad när jag vaknade!)

Igår fick vi årets första julkort. Det var från pappa och Lena och någon av dem (jag skulle tro den sistnämnda) hade virkat en finfin snöflinga och limmat på! Väldans fint, OCH enkelt!
Kanske snor idén till ett annat år... Vem vet!Brevet (ja, det var ett brev, julkortet låg inuti ett kuvert) innehöll lite godis också. Årets skumtomtevariant, med "knäck"-smak. Och njae, knäck vet jag ju inte om det smakade. Men gott var det ändå. 
Får en stark 3a av 5.Och idag har lilla tjejen fått sig ett julbad. Vi kryar på oss, bäst det går... 

1 kommentar:

  1. Åh vad kul att du bloggar! :D Och vad söt Majken är :D Stora tjejen!
    Mysigt det låter att bo på Florabakken =)

    sv; Jättesvårt det där med när man ska berätta en graviditet för andra, rädslan finns ju såklart där att mista barnet men vi var så glada och lyckliga över att jag var gravid och skulle det gå illa (hemska tanke nu när Melwin är hos oss) så får vi ta det då. Skulle nog bli rejält avslöjad ändå om jag inte drack vin jag som älskar vin ;)


    Kram på dig!

    SvaraRadera