lördag 7 december 2013

En hälsning från sjukstugan.

Ja, både sjukt och deppigt är det här hemma. Sådär som det brukar vara, fast mer långdraget. Snart är julen slut och jag har inte gjort något. Inget pepparkakebak eller julpyssel eller ens skickat julkort eller köpt någon julklapp. Jag vet inte.
Och Majken är sjuk. Dundersjuk. Förkylning och feber och tandsprickning (nu är det 2!) var inte nog, för hon har åkt på ögoninflammation också. Stackars stackars lilla tjej. Och stackars mig.

Och stackars mig också för att Majken tog sitt första kryp-steg igår. Och idag fattade hon grejen helt och nu kryper hon på riktigt. I en välda fart! Så nu måste jag städa golven mer noggrant... ;)
Häromdagen kräktes hon upp en barkbit. Hmm... inte bra...

Det var väl den uppdateringen, det. Ingen vidare positiv sådan, kanske. Men allt ska väl inte vara toppen här i världen! 
Ser ni?! Tand!

Nu ska jag rycka upp mig. Kanske virka en stolpe eller två. Det är svårt att ta tag i sånt när man är nere, fast det är sådant som får en på bra humör egentligen... Visst är det konstigt?

Må så grankott allihop!

1 kommentar:

  1. Men oj, det lät illa men vilken tur att hon gör bort det innan jul, för julen är verkligen inte slut på långa vägar !! den vara ju till påska, eller hur det var. :) Ta det lugnt, stressa inte upp dej, koka lite vatten med en kanelstång, lite kardemumma ev nejlikor så ska du se att det doftar pepparkaka tills vidare, när du får tid och ork! Sjuka barn tar tid och underbara Majken behöver en go´kram! Kul med krypandetoch tänderna..... that´s life! Längtar sååååå, vi räknar dagarna!!!Många långa Kramar!!!! <3<3<3

    SvaraRadera