tisdag 30 juli 2013

Påbörjat evighetsprojekt och babycafé.


Att jag aldrig lär mig. "Jag-skulle-ju-bara" lära mig göra African Flowers. Och vips hade det blivit 11. Och nu i skrivande stund har de hunnit blivit 18. Jag hade en idé om vad det skulle bli av dem men nu är jag rädd att färgvalet inte är ypperligt. Så det får väl bli något annat. Och ytterligare ett evighetsprojekt är fött... Nåja. Tur att man har projekt! Annars skulle det ju bli himla tråkigt.

Idag har jag och Majken varit på babycafé. På Niklas första pappaledig-dag någonsin. Då rymmer vi fältet och lämnar pappalediga pappan ensam hemma... Haha! ;)
Babycafét var en succé! Tänk, sitta i ring och sjunga svenska barnsånger med andra svenska föräldrar. Kanske låter knäppt, men sedan jag flyttat till Norge har jag blivit mer stolt över att jag är svensk. Att sitta där och sjunga "En kulen natt" med andra som också kan den... Oslagbart!
Jag gick dit med en tjej som är med i Mammagruppen för svenskar i Oslo på Facebook. Hon har en son som är 1,5 månad yngre än Majken. Så härligt att lära känna någon med barn i samma ålder! Min mammagrupp via bvc var ju ingen hit om man säger så... ;) Vi hade samma intressen också och ska börja hänga på Hantverkscafét på tisdagarna till hösten. Härligt!

Och på tal om hösten... Idag regnade det på första gången på jag vet inte hur länge. Äntligen!
Nu kan hösten faktiskt komma. Tycker jag. Jag vill tända ljus och ta på mig mina älskade koftor.
Nu ska tanten gå och lägga sig. God natt! :)

2 kommentarer:

  1. Babycafé är verkligen jättebra! :) Jag och V har gått på det sedan hon var 2 månader till 14 mån & hon älskar sångstunderna och jag har fått massa nya bekantskaper.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var verkligen en hit med babycafét! Jag är så glad att vi vågade oss iväg... haha! :D

      Radera